#


loading...

Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση

Κριός

H εβδομάδα ξεκινάει με την Έκλειψη Σελήνης που θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου ή έχουν πλανήτες σε αυτές τις μοίρες. Για κάποιους θα γίνει η αιτία να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά που έχουν για μία σημαντική σχέση στη ζωή τους, μπορεί επίσης να φέρει προβληματισμούς για κάποια εγκυμοσύνη, ίσως και κάποια πρόβλημα με τα παιδιά, δυσαρέσκεια και απαισιοδοξία. Η 22α Ιανουαρίου θα έρθει σαν ένας Ήλιος λαμπερός να φωτίσει πάλι τη ζωή σας, θα νιώθετε την αισιοδοξία, θα έχετε ευχάριστα νέα από το εξωτερικό, ίσως κάποια νέα γνωριμία με άτομα από το εξωτερικό, ευχάριστα νέα από νομικά θέματα ή σπουδές. Στις 23 αποφύγετε τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και με φίλους. Ίσως μία ξαφνική είδηση να σας προβληματίσει. Στις 25 Ιανουαρίου μπορείτε να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό που επιθυμείτε πολύ, να ερωτευτείτε, να έχετε δικαιοσύνη και ευτυχία στη ζωή σας.

Ταύρος

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα επηρεάσει το χώρο του σπιτιού σας. Θα έχετε υποχρεώσεις για τα άτομα της οικογένειας, μπορεί επίσης να σας βάλει σε δίλημμα ως προς το πώς να μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Ίσως έχετε μία ξαφνική είδηση που θα έχει να κάνει με την οικογένειά σας. Στις 22 Ιανουαρίου ευνοείστε οικονομικά από χρήματα του συντρόφου, από δάνεια, ασφάλειες ή από κάποια κληρονομιά. Οι αδέσμευτοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σημαντική γνωριμία ή σχέση. Στις 25 Ιανουαρίου ευνοείστε να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό για το οποίο έχετε δουλέψει και το έχετε κρατήσει κρυφό, αυτό θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Είναι μέρες ερωτικές με πάθος.


Δίδυμοι

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου επηρεάζει τον τρόπο σκέψης, την επικοινωνία, θα υπάρχει ένταση. Ίσως έχετε προβλήματα με αδέρφια ή αγαπημένα πρόσωπα αλλά και εμπόδια στα ταξίδια και τα συμβόλαια. Ίσως να υπάρχει μία ξαφνική είδηση που έχει να κάνει με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ένα οικονομικό θέμα θα φέρει ένταση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στις 22 Ιανουαρίου είναι ευνοϊκή μέρα για μία σημαντική σχέση, μία απόφαση για γάμο, μία νέα γνωριμία με ένα άτομο ευκατάστατο, μία σπουδαία συνεργασία που την επιθυμείτε πολύ. Στις 25 Ιανουαρίου είναι μία πολύ σημαντική, ευνοϊκή μέρα για να προγραμματίσετε κάποιο όνειρο σας, είναι ευνοϊκή ως προς τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 23 Ιουνίου θα έχετε μία ξαφνική είδηση που έχει να κάνει με οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου επηρεάζει τα οικονομικά και την ασφάλειά σας. Πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια κάποιο οικονομικό πρόβλημα, κάποια έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει, προσέχετε καλά τα οικονομικά μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Θα έχετε ευκαιρίες για εργασία και εξέλιξη στο χώρο της εργασίας για επαγγελματική καταξίωση. Ίσως ένας μεγάλος έρωτας ξεκινάει στον εργασιακό χώρο και δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για συνεργασίες. Χαρούμενα νέα που έχουν να κάνουν με την υγεία, προσέχετε μόνο τα γλυκά και την αυξημένη όρεξη που μπορεί να σας προσθέσουν κιλά. Στις 23 Ιανουαρίου προσέχετε πως επικοινωνείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα και με συνεργάτες για να μη συμβούν απρόβλεπτα γεγονότα.

Λέων

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας προβληματίσει, θα δείτε μέσα σας αν μία σχέση ή μία συνεργασία σας ικανοποιούν και αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Καλό είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η 22α Ιανουαρίου μία πολύ όμορφη, σημαντική μέρα φέρνει αισιοδοξία, δημιουργικότητα, έμπνευση, μπορείτε να καταφέρετε κάτι που επιθυμείτε πάρα πολύ, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να ερωτευτείτε να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να αποφασίσετε για έναν απόγονο. 25 Ιανουαρίου μία μέρα που μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό που έχει να κάνει με νομικά θέματα, σπουδές ή κάποιο πτυχίο σας, ταξίδια στο εξωτερικό, μία γνωριμία με ένα άτομο από εξωτερικό. Στις 23 Ιανουαρίου προσέχετε την ένταση σας στο χώρο της εργασίας και τον τρόπο που επικοινωνείτε.

Παρθένος

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας κάνει να νιώθετε πιο έντονα τη κούραση, θα νιώθετε πεσμένοι ψυχολογικά και θα έχετε ανάγκη να απομονωθείτε, να ξεκουραστείτε, αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και φοβίες. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα σχέδια σας για τις ημέρες που έρχονται, μπορεί να σας ενοχλήσει και κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας. Η 22α Ιανουαρίου είναι μία τυχερή μέρα για να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειάς, να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στο σπίτι ή αγορά νέου σπιτιού. Στις 25 Ιανουαρίου, είναι τυχερή, ευνοϊκή μέρα με βοήθεια από τους κατάλληλους ανθρώπους θα καταφέρετε τους στόχους σας και θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να φέρει ένταση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με τα παιδιά, μη παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις, κάντε λίγο υπομονή, αφήστε το για αργότερα.

Ζυγός

Η Έκλειψη Σελήνης για σας στις 21 Ιανουαρίου θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα με κάποιο φίλο ή κάποια ομάδα που συνεργάζεστε. Η 22α Ιανουαρίου είναι αντιφατική, τυχερή μέρα, θα βρεθούν οι κατάλληλοι φίλοι δίπλα σας, αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας, να προωθήσετε κάποιο σχέδιο, να κάνετε μία συμφωνία. Είναι ευνοϊκές μέρες για την επικοινωνία, για να κάνετε μία νέα συνεργασία να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο, να κάνετε μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείτε, να καταφέρετε τους στόχους σας σχετικά με μία σχέση ή μία συνεργασία. Στις 23 κάποιο πρόβλημα οικογενειακό μπορεί να σας φέρει ένταση και να ξεσπάσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή σε κάποιον συνεργάτη.

Σκορπιός

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα, ίσως οι υποχρεώσεις στην οικογένεια σας έκαναν να αμελήσετε την καριέρα, θα νιώθετε πίεση από άτομα κύρους, επηρεάζεται η κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα, θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές, αποφύγετε την ένταση και προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, μην είστε σκληροί και πληγώνετε τους άλλους. Στις 22 θα έχετε οικονομικά οφέλη, ίσως κάνετε μία συνεργασία που θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον σας, θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία. Μία σχέση, ένας έρωτας ξεκινάει από το χώρο της εργασίας. Μία ξαφνική είδηση που αφορά τα αδέλφια ή πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσει ένταση, προσέχετε μην ξεσπάσετε σε άτομα από τον χώρο της εργασίας, προσέχετε την υγεία σας αλλά και τον τρόπο που οδηγείτε.

Τοξότης


Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα επηρεάσει την φιλοσοφία σας, τον τρόπο σκέψης, τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως γίνουν αλλαγές σε νομικά θέματα, θέματα σπουδών, σε ταξίδια. Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να φέρουν ένταση με αγαπημένα πρόσωπα και να φέρουν σε ρίξει μία σχέση ή να βάλουν σε κίνδυνο μία εγκυμοσύνη, προσέχετε τη σχέση σας με τα παιδιά, μην είστε αυστηροί και σκληροί μαζί τους. Στις 22 Ιανουαρίου είναι πολύ σημαντική μέρα, ευνοείστε στο να μπορέσετε να καταφέρετε πολλά σημαντικά πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας, μια συνεργασία, μία σχέση, έναν έρωτα, ένα παιδί. Στις 23 μπορεί να έρθουν ξαφνικές αλλαγές σε ένα σχέδιο σας. Στις 25 Ιανουαρίου είναι μία αισιόδοξη, δημιουργική, ερωτική μέρα.

Αιγόκερως

Η Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα επηρεάσει τα οικονομικά, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε επενδύσεις, να πάρετε κάποιο ρίσκο, δάνεια ή να κάνετε μία οικονομική συμφωνία. Έχετε φορτωθεί με εργασίες, πολλές ευθύνες, είστε απαισιόδοξοι, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πάντα τα καταφέρνετε όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, προσέχετε γενικά την οδήγηση, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και στο χώρο του σπιτιού, τα μικροατυχήματα και οι ζημιές είναι πιθανά, αλλά και την ένταση με άτομα της οικογένειας, μην είστε αυστηροί και σκληροί μαζί τους. Κάνετε μυστικές συναντήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται,  πιθανόν το κρατάτε κρυφό για κάποιο λόγο, νιώθετε ψυχική λύτρωση και ευτυχία! Μία ξαφνική είδηση που αφορά τα άτομα της οικογένειάς μπορεί να σας αναστατώσει.

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνιστές της Έκλειψης της Σελήνης που γίνεται στις 21/1, θα έρχεστε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και με τις σχέσεις και τις συνεργασίες ,πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν η σχέση σας ή αυτό που κάνετε, σας εκφράζουν και σας ικανοποιούν, προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Η διάθεσή σας δεν είναι ευχάριστη, κάνετε αρνητικές σκέψεις, ένα μυστικό που θα μάθετε ξαφνική είδηση, έχουν να κάνουν με κάποιο αδερφό σας ή κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι μία τυχερή μέρα φίλοι θα είναι δίπλα σας θα σας θα δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους, είναι μία μέρα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι πολύ σημαντικό που θέλατε πολύ καιρό, πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες για έναν μεγάλο έρωτα.

Ιχθύες

Η Έκλειψη Ηλίου στις 22 Ιανουαρίου επηρεάζει το χορό της υγείας και της εργασίας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για την δουλειά σας. Ίσως βγουν προβλήματα στο χώρο της εργασίας, εξετάστε και βάλτε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Η 22α Ιανουαρίου είναι σημαντική μέρα για την κοινωνική εικόνα, για τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ σπουδαίο, κάτι που έχετε κουραστεί πολύ για αυτό, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για καταξίωση που θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Στις 23 Ιανουαρίου ίσως αναβληθεί κάποια οικονομική συμφωνία, κάποια αγορά σας ή κάποια ξαφνική είδηση που αφορά τα οικονομικά θα σας αναστατώσει. Ένας έρωτας που γεννιέται ή μία γνωριμία στο επαγγελματικό χώρο θα σας ωφελήσει και οικονομικά.
MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...