#

loading...

Και γδαρμένος και… κερατωμένος ο 50χρονος άντρας που πήγε σήμερα στη Βουλή να επισκεφθεί τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη. Το νέο σύστημα ασφαλείας στην είσοδο του Κοινοβουλίου χτύπησε κόκκινο και τα… βάσανα για τον 50χρονο ξεκίνησαν. Εμφανιζόταν να χρωστά στο ελληνικό δημόσιο με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μάταια προσπαθούσε να πείσει ότι δεν χρωστάει σε κανέναν και ότι το χρέος που είχε κάποτε το είχε τακτοποιήσει.



Από το γραφείο του Νικήτα Κακλαμάνη η ενημέρωση ήταν άμεση και μάλιστα έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν ο πολίτης να έχει πληρώσει από το περασμένο Ιούνιο και το σύστημα on line να μην έχει ακόμη ενημερωθεί και να καταλήξει έτσι ο άνθρωπος αντί στον δεύτερο όροφο της Βουλής, στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά η ταλαιπώρια, ταλαιπώρια. Την ίδια ώρα η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλούσε για το κοινωνικό κράτος, τη δίκαιη ανάπτυξη και την ανάσχεση των αδικιών. Μίλησε και για παροχές.

Πού να μένει άραγε, σε ενοικιαζόμενο σπίτι ή ξενοδοχείο; Γιατί στις πολυκατοικίες ο ήχος του καλοριφέρ έπαψε να ακούγεται καθώς λίγοι έβαλαν για φέτος πετρέλαιο. Κουβέρτες αγόρασαν και μάλιστα τη μαύρη Παρασκευή με έκπτωση σαράντα τις εκατό που τελικά μπορεί και να μην ήταν σαράντα,αλλά πολύ λιγότερο.
zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...