#

loading...

Σχόλιο MATI GR: Και ενώ είχε πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος του, σουλατσάριζε ελεύθερος στην Ευρώπη... Και μετά σου λένε ότι είναι φασίστες όσοι διαμαρτύρονται για προσχεδιασμένο εποικισμό της Ευρώπης από κάθε "καρυδιάς καρύδι", ενώ μας περνιούνται για Δημοκράτες όσοι προωθούν αυτή την ακαταστασία...
--------

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» («Αλλάχου Άκμπαρ») φώναζε ο μακελάρης του Στρασβούργου την ώρα που άνοιγε πυρ κατά του πλήθους στη χριστουγεννιάτικη αγορά, αποκάλυψε ο εισαγγελέας των Παρισίων, που έχει αναλάβει την έρευνα.



Όπως διευκρίνισε ο Ρεμί Χέιτς δύο είναι οι νεκροί της φονικής επίθεσης κι ένας εγκεφαλικά νεκρός, ενώ από τους 12 τραυματίες οι έξι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναφορικά με το δράστη είπε ότι πρόκειται για άτομο «πολύ γνωστό στις Αρχές», κάτοικο Στρασβούργου, 29 ετών, ονόματι Σερίφ Σ. «Είναι πολύ γνωστός στην αστυνομία κυρίως για κλοπές και πράξεις βίας». Ο φάκελος του δράστη είναι βεβαρημένος με 27 καταδίκες για αδικήματα που διέπραξε στη Γαλλία και τη Γερμανία.
zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...