#

loading...

Υλικά

    10 κυδώνια

    ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

    2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

    ψίχα από τα 10 κυδώνια που καθαρίσαμε

    1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

    1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

    1 πράσο, ψιλοκομμένο

    1 καρότο, ψιλοκομμένο

    400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς

    50 γρ.  λευκό κρασί

    50 γρ. φιστίκια Αιγίνης

    50 γρ. σταφίδες μαύρες

    ½  κ.γ. μπούκοβο

    1 κ.σ. θυμάρι

    1 κ.γ. μοσχοκάρυδο


    1 κ.γ. κανέλα

    αλάτι

    πιπέρι

    100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

    10 κλωναράκια δεντρολίβανο, για το σερβίρισμα

Για το ψήσιμο

    50 γρ. ελαιόλαδο

    100 γρ. κρασί

    αλάτι

    πιπέρι Δείτε την εκτέλεση ΕΔΩ

Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...