#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Δύο όργανα του νόμου από το Τορόντο πήγαν να πατάξουν το έγκλημα, μόνο που ήταν τόσο «λιώμα» που αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη συνδρομή των συναδέλφων τους.

Δύο αστυνομικοί από το 13ο Τμήμα της πόλης κατανάλωσαν λοιπόν «προϊόντα κάνναβης», όπως μεταδίδει το CBC, τα οποία βρήκαν σε σκηνή εγκλήματος και αντί να μεταφέρουν στα κεντρικά, είπαν να τα δοκιμάσουν.

Και πανικοβλήθηκαν μάλιστα τόσο από την επίδραση της κάνναβης που κάλεσαν όχι μόνο τους συναδέλφους τους να βοηθήσουν, αλλά ακόμα και ασθενοφόρο.


Ανώνυμη πηγή ανέφερε στο CBC ότι οι αστυνομικοί βίωναν «παραισθήσεις» πριν ειδοποιήσουν τους συναδέλφους τους. Το δίκτυο μας λέει πως αμφότεροι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα καμώματά τους, καθώς η υπόθεση ερευνάται εσωτερικά.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων του Τορόντο, Mike McCormack, δήλωσε στο τοπικό «NewsTalk1010»: «Είναι μόνο υποθέσεις για την ώρα και δεν πρόκειται να σπεκουλάρω σε μια έρευνα που είναι σε εξέλιξη. Αν αληθεύουν πάντως οι φήμες, τότε είναι σοκαριστικό, αλλά θα περιμένω να ακούσω τι έχει να πει η έρευνα και θα σχολιάσω μετά».

Άλλος πάντως αστυνομικός του Τορόντο είπε στην ιστοσελίδα πως ο ένας εκ των δύο θεριακλήδων αστυνομικών πανικοβλήθηκε όταν κατέφτασαν οι συνάδελφοί του και άρχισε να τρέχει αλλόφρων στο χιόνι, ώσπου γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος Kim McKinnon, λέγοντας μας πως ο ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μικρό τραύμα».

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...