#

loading...

Οι άνθρωποι είναι απλά,ψυχικά άρρωστοι... Δεν είναι καλά....
Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί, εκτός πια αν μιλάμε για ανθέλληνες, οπότε τζάμπα καθόμαστε και το συζητάμε...

Κυβερνούν και πολιτεύονται στην Ελλάδα, με τεχνικές πολιτικής που θα άρμοζαν ίσως στην Νέα Ζηλανδία, η οποία δεν έχει καυτά θέματα όπως η Ελλάδα. Μια Ελλάδα, που είναι εκ της γεωγραφικής της θέσης, πάντα στο επίκεντρο καυτών διεθνών εξελίξεων. Μια Ελλάδα, που αν δεν έχει κοινωνική, πολιτισμική και πολιτική συνοχή άμυνας, είναι θέμα χρόνου να αφανιστεί από τον χάρτη, κυριολεκτικά, μιας και όλοι θέλουν το "οικόπεδο της".
Και μην νομίζετε ότι αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή συνωμοσιολογία...

Αν προσέξετε όλους αυτούς όταν πολιτικολογούν, σπάνια θα πουν "η Ελλάδα" ή "ο Ελληνισμός". Θα ακούσετε "ο τόπος" ή "η χώρα", ομολογώντας εμμέσως, πως αυτά -οι εθνικές ονομασίες- είναι "ψιλά γράμματα" και πως ουσία είναι να παίρνεις 1500 ευρώ μισθό, έστω και αν αλλοιωθεί η φύση σου, πνευματικά, εθνικά, αλλά.... και σωματικά. 
Το να σου εξηγήσουν πάντως το γιατί δεν ανέχονται τους Έλληνες που θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να λέγονται Μακεδόνες, ενώ ανέχονται και δικαιολογούν τους Σκοπιανούς που θεωρούν ότι αυτοί είναι οι μόνοι Μακεδόνες, μην το περιμένεις... 
Οι τύποι αυτοί, δεν ανέχονται τον Ελληνικό πατριωτισμό, αλλά ανέχονται τον αντίστοιχο Αλβανικό, ή τον Πακιστανικό, που προτάσσει σαρία, αντί Δημοκρατίας. 
Μπορεί να είναι ψυχάκηδες, αλλά είναι και πονηροί ταυτόχρονα.

Και ερχόμαστε λοιπόν σε έναν τέτοιο πολιτικό, που νομίζει ότι ζει σε έναν κόσμο όπου όλα βαίνουν καλώς, αλλά υπάρχουν κάτι περίεργοι που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες, και χαλάνε με τις φωνές τους την παγκόσμια ομορφιά...
Που για ένα εθνικό ζήτημα, αναφέρετε σε "συμφέρον" ενώ θα έπρεπε να μιλάει για δίκαιο"
Συμφέρον να τον ενημερώσουμε, είχαν π.χ. οι οθωμανοί όταν πούλησαν την Κύπρο για 1 λίρα στους Άγγλους ώστε να γλιτώσουν τα χρέη τους. Και καλά έκαναν, μιας και κλεμμένη ήταν και όχι γη οθωμανική... Πως μπορούμε να μιλάμε για συμφέρον εμείς οι Έλληνες, όταν πρόκειται για μοιρασιά της Μακεδονίας;;

"Η Συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό", εκτίμησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δαννέλης. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα της “μακεδονικής γλώσσας” που έθεσε προ ημερών ο Ζόραν Ζάεφ, είπε πως “δεν είναι κακό να γίνει μία ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία της”. 

Αναφερόμενος, τέλος, για το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας, είπε πως η συνείδησή του του επιβάλει να βάλει μπροστά το εθνικό συμφέρον και να ψηφίσει υπέρ, όπως άλλωστε είχε αρχικά χαραχθεί η κομματική γραμμή. “Δεν συντρέχουν λόγοι να αλλάξει στάση το Ποτάμι”, κατέληξε.


MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...