120 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
125 γρ. ηλιόσποροι, ανάλατοι (καθαρισμένοι) ή κάποιος ξηρός καρπός
75 γρ. κακάο, σε σκόνη
2 μικρά κλαδάκια δυόσμου, μόνο τα φύλλα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ( ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου)
μια πρέζα αλάτι
2 κ.σ. νερό από το μούλιασμα των χουρμάδων (προαιρετικά)
30 γρ. κακάο για πασπάλισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης... Δείτε την ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours