#

Τατουάζ, Πρόσωπο, Περίεργα, διαφήμιση

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Όταν ο πατέρας πέντε παιδιών Billy Gibbs ήρθε το 2013 σοβαρά αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μείνει η οικογένειά του στον δρόμο, σκέφτηκε μια αρκούντως ανορθόδοξη λύση.
Να μετατρέψει το πρόσωπό του σε αυτό που αποκαλεί «ανθρώπινη διαφημιστική πινακίδα», νοικιάζοντας χώρο διαφήμισης σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Και ένα από τα πρώτα sites που τσίμπησαν ήταν το πάντα ασίγαστο Pornhub, το οποίο αγόρασε ένα προνομιακό κομμάτι της παράδοξης αυτής επιφάνειας και έβαλε το λογότυπό του, χτυπημένο κανονικά με τατουάζ.
Αυτή η επιχειρηματική δράση απέφερε συνολικά στον πολίτη της Αλάσκας 23.676 δολάρια (19.307 ευρώ) και μπόρεσε πράγματι να κρατήσει το σπίτι του. Και η ιστορία μας θα είχε αίσιο τέλος αν ο Gibbs, που πληρώθηκε ακόμα και για να αλλάξει το όνομά του σε «Hostgator Dotcom»(!), ήταν εντάξει με όλα αυτά, μόνο που τώρα άλλαξε ρότα και θέλει το πρόσωπό του καθαρό.
tlkryyn2
Και το κάνει, όπως λέει, γιατί είδε πόσο διαφορετικά του συμπεριφερόταν ο κόσμος με όλα αυτά τα διαφημιστικά τατουάζ στο πρόσωπό του. Μόνο που η αφαίρεση των λογοτύπων είναι μια δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία, πόσο μάλλον που πλέον εργάζεται σε μια κλινική και όλα αυτά χαλούν την καλή εικόνα που αποζητά για τον εαυτό του.
Έστησε λοιπόν μια σελίδα σε γνωστή πλατφόρμα χρηματοδότησης και ζητά από τον κόσμο τον οβολό του για να επιστρέψει στην παλιά του ζωή. «Όταν τα παιδιά σου είναι τα πάντα για σένα και δεν θέλεις να μείνουν άστεγα, τότε θα κάνεις τα πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σου. Κάθε φορά που έκανα ένα τατουάζ στο σώμα μου ήξερα πως αυτό θα μας κρατήσει μακριά από τον δρόμο για τουλάχιστον έναν μήνα, μόνο που έπρεπε να συνεχίζω να κάνω περισσότερα».
Και προσπαθούσε ταυτοχρόνως να βρει και μια κανονική δουλειά, κάτι που όσο να πεις ήταν δύσκολο με όλα αυτά στο πρόσωπό του. «Μια μέρα έπιασα κυριολεκτικά πάτο και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να απαλλαγώ από αυτά. Κοίταξα στον καθρέφτη και έκλαψα με αυτό που είχα γίνει».

Μόνο που δεν έχει βρει την ανταπόκριση του κόσμου που τόσο αποζητά για να απαλλαγεί από το στίγμα, καθώς έχει μαζέψει μόλις 6.690 δολάρια από τα 20.000 που του χρειάζονται για την αφαίρεση όλων των τατουάζ του...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...