#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα υπάρχει μία γενική αναστάτωση στο περιβάλλον γύρω σου. Θ’ αγχωθείς με προβλήματα τρίτων, που θα σε φορτίσουν. Προσπάθησε να μείνεις έξω από όλα και να μη βάλεις τον εαυτό σου σε κάποια δοκιμασία. Έτσι, θα μπορέσεις να αναλάβεις τις δικές σου υποχρεώσεις και να λύσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία για τη σχέση σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Ζυγό φέρνει μια περίοδο πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να πετύχεις με περισσότερη ευκολία αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ταύρος♉
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα κλειστείς στον εαυτό σου, επειδή νομίζεις ότι δεν μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σου συμπαρασταθούν, δείχνοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις και να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θυμήσου, πως έχεις από το παρελθόν αποδείξει, ότι διαθέτεις πάρα πολλές δυνατότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η επιδεξιότητα σου, Δίδυμε, σήμερα θα σε κάνει ν’ αποφύγεις εμπόδια, που θα προκύψουν στον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε παγιδεύσουν σε καταστάσεις, στις οποίες δε θα ήθελες να εμπλακείς. Προσπάθησε με το δικό σου έξυπνο τρόπο να ξεφύγεις από αυτόν τον κίνδυνο, για να νιώσεις ηρεμία. Είσαι ένα συνειδητοποιημένο άτομο, το οποίο ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλει από τη ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως να υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μη δίνεις άλλες αναβολές, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Καρκίνος♋
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης. Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και χρειάζονται άμεση λύση. Θα μπορέσεις, με τον προγραμματισμό που έχεις, να τα βάλεις όλα σε λογική σειρά και ν’ αντιμετωπίσεις επιτυχώς τον κυκεώνα αναποδιών, που αυτό το διάστημα σε προβληματίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που ξέρεις μόνο εσύ και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα, ενώ ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θ’ ανταπεξέλθεις σε πάρα πολλά προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου. Μίλα με δικά σου άτομα, για να σου δώσουν βοήθεια και στο τέλος θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα. Σήμερα όμως θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα, νέα σχέδια ή αλλαγές, για να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Παρθένος♍
Γενικά
Η ατέλειωτη σειρά των υποχρεώσεών σου, Παρθένε μου, σήμερα θα σε κουράσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Είσαι σε μία διαρκή κινητικότητα κι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσεις, κάνοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα. Τελικά, θα έχεις πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάθε σου δράση και θα τελειώσεις υποθέσεις, που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, Παρθένε, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις αρκετό χρόνο για ν’ ασχοληθείς με υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Η κοινωνικότητά σου θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και μάλιστα, θα δικτυωθείς σε κύκλους, όπου περίμενες καιρό να μπεις. Θα πάρεις κάποια μηνύματα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα, Ζυγέ, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και ν’ ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνει πολύ καλύτερη κι η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα βρεθείς σε σκέψεις για το πως θα λύσεις κάποιες υποθέσεις στην καθημερινότητά σου. Είσαι άτομο δυναμικό και οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές, οπότε μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Προγραμμάτισε το χρόνο σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με κάποιο άτομο δικό σου και θα νιώσεις πιο ήρεμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να πεις λόγια, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Κινήσου ανάλογα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα ίσως δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Τοξότης♐
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου απέναντι σε άτομα, τα οποία βρίσκονται κοντά σου. Είναι καιρός που κάνεις υπομονή για τη συμπεριφορά τους. Μη φοβηθείς να πεις μερικά πράγματα έξω από τα δόντια. Οι υποθέσεις σου έχουν μπει σε μία πάρα πολύ καλή σειρά και θα έχεις την επιτυχία που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου και να προχωρήσεις σ’ ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη μου, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα τις ολοκληρώσεις. Μην ανησυχείς για κάποιες καθυστερήσεις, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις στρώσει σωστά το πεδίο, για να λυθούν οι υποθέσεις που σε απασχολούν. Στη συνέχεια, αφιερώσου σε πράγματα που σ’ ευχαριστούν, για να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου πάνω σε καταστάσεις, που σε κουράζουν και καταπιέζουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης, για να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε σήμερα τις άσκοπες αγορές.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι, Υδροχόε, είναι διαφορετικός κι αυτό βρίσκεται στη φύση του ζωδίου σου. Θ’ ακούσεις σήμερα πράγματα, τα οποία θα σε εκπλήξουν. Μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία, αφού εσύ κινείσαι στους δικούς σου ρυθμούς, οι οποίοι είναι σωστοί για σένα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σου δίνουν τις θετικότερες επιρροές τους, Υδροχόε, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, κινήσου δυναμικά και με την υποστήριξη των πλανητών θα έρθει κι αυτό που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς σε κάποιες συνεργασίες, κάτι που όμως είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα.

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου για να πετύχεις σε κάποιες υποθέσεις, οι οποίες καθυστερούν. Μπορείς να τις συζητήσεις και με κάποια δικά σου άτομα, για να σου δώσουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαραίτητες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Ιχθύ, ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που ίσως αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα τα πας ικανοποιητικά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να πετύχεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με βάση έναν πλήρη προγραμματισμό και να μην κάνεις πολλά έξοδα.

oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...